Mitä tapahtuu kun toinen on läsnä? Mitä tapahtuu kun toinen läsnä fyysisesti, mutta ei henkisesti ja miten päinvastoin? Mikä toisen läsnäolossa pelottaa vai onko siinä lopulta mitään pelättävää? Tuleeko omat tiedostamattomat pelot pintaan ja sumentavat helposti kauniin sisäisen maailman pilvillään ja estää auringon kauniiden säteiden loiston.

Onko kyse epävarmuudesta, epävarmuudesta toisen kanssa olemisesta. Onko toinen se jonka kanssa haluaa viettää aikaa, elää ja antaa itselle mahdollisuus kasvaa juuri hänen kanssaan ja yhdessä toisen kanssa luoda jotain kaunista. Mikä poistaisi tämän epävarmuuden, mikä olisi tuuli joka puhaltaisia pilvet pois auringon edestä ja antaisi auringon säteiden helliä maailmaa. Voiko toinen tehdä asialle mitään jos kyse on kuitenkin toisen omista tunteista ja sisäisestä maailmasta? Jos voi niin mitä ne olisi, läsnäolo, luottamuksen osoitus, luottauksen arvoisena oleminen.

Onko oman epävarmuuden katoaminen riippuvainen toisesta vai täysin oma sisäinen taistelu siitä mitä haluaa ja mihin on valmis altistamaan itsensä.

 

-Om-