Tanaan aamu alkoi aikaisella heratyksella noin  7:15. Kavimme eraassa buddhalaisessa temppelissa paastamassa ankeriaita ja kotiloita Ping-jokeen. Tapojen mukaan kyseisia elaimia ei myoskaan saa myohemmin syoda jotta hyva onni ei kaikkoa. Tai no kuka lie ankeriaita tai kotiloita popsisikaan (hyih!) viela kasvissyojana. Sain myos munkin siunauksen ja valkoisen nauhan ranteeseen(jonka tarkempi merkitys ei minulle selvinnyt).

Temppelin jalkeen vierailimme paikallisella marketilla jossa oli myynnissa jos jonkinlaista kraasaa ja rojua. Loysin yhdenkoon hienot housut joita poistin samalla kahdet eri variset, makiat ja pirun napparat. Hankin myos lentoliput kohti etelaa eraan paikallisen matkatoimiston kautta tiistaille koska maanatai oli jo tupaten taynna..suoralla lennolla olisi paassy, mutta joutunut maksamaan itsensa kipeaksi. Nyt kaikki hoitui puoleen hintaan. jippijai jeih!

..nyt hyvin syoneena ja pimeen jo laskeuduttua hipsin kohti omaa huonettani...lueskelemaan ja suunnittelemaan mitas siella etelassa puuhailisi ja missa majailisi...viela parit mailit naputtelen ja sitten olen puuhailemassa muita juttuja...

-Om-

6:39pm