Kaupunkiahan riittaa huh sentaan...kieretin tanaan ystavallisen tuktuk kuskin kanssa pitkin tata lantista osaa kaupungista, lopulta sain kyydin ilmaiseksi kun sovimme etta han vei minut katselemaan muutama paikkoja joista han itse sai jotain bensakupunkeja aina kun vie sinne yhden falangin(turistin). Samainen mies tulee aamulla hotskun eteen ja kuskaa minut Golden Mountille katselemaan maisemia ja sitten River Cityyn jossa on kuulemma paljon kauppoja joista voi ostaa buddhan patsaita, katsellaan ja ihmetellaan.

Tanaan kiersin jo Grand Palacen, What Phon ja kavin muuten tahan asti parhaassa hieronnassa, aidossa thai hieronnassa joka on kulkenut luostarin alueella toimivassa koulussa, taitaa olla munkkien alkuun panema laitos. Ja kumma kylla parhaan thai poperon soin juuri Khaosan Roadilla.. Sitten matkani jatkui lautalla kohti Taksin siltaa jossa vaihdoin Bangkokin ylpeyteen Sky Trainiin, naureskelin kun huomasin kartasta etta Maymarin lahetysto sijaitsi aivan lahella, jossa Katja viikko sitten jonotteli passiaan ja lopulta sen onneksi sai. Nyt tytto taitaa painella pitkin Pohjois-Maymaria ja seikkaikka pitkin maita ja mantuja.

Junalla seikkailin Siam Centterin pysakille ja kiertelin pitkin poikin aivan mahtavia ostoskeskuksia, Stockka kalpenee noiden rinnalla aivan totaalisesti, kaikki muistutti jokainen kulma siella kuin Stockkan alakerran uusittua meikkiosastoa, riippumatta mita siella myytiin kaikki oli hienoissa vitriineissa yms. Sitten suuntasin kohti MBK tavarataloa jossa kuuleman mukaan olisi ollut jotain siistia ja huokean hintaista ostettavaa..ja pah, kraasaa ja kraasaa, ostin kuitenkin muutaman t-paidan jotka sen massan keskelta eroittuivat edukseen..ja takaisin poikkesin Sky Trainilla ja jokilautalla Khaosan Roadin kautta tanneppa nain..mukavan syrjassa tuosta melusta ja melskeesta.

Nyt vahan teeta tai jotain..matkaopas auki ja ihmettelemaan..hmm voisihan sita ehka aloittaa jonkun kirjankin..Nydahlin kirja tuli luettua jo.

-Unia maailmankaikkeus, Om-

p.s. lennon kotiakkin sain varmistettua aamusella..eli tulossa ollaan perjantaina, Suomessa siina puol seitseman aikaan illalla AY096..vanhemmille tiedoksi..