Taas vierähtänyt hetki kun tänne kirjoittellu, monta kertaa meinannut mutta ei ole saanut aikaiseksi sitten jostain syystä. Tullut kyllä postattua noita pienempiä hajatuksia ja ajatuksia tänne näin, mitä mailiin on eksynyt. Kesä alkanut mukavasti ja tyttökin on löytynyt. Mukava tapaus. Tai mitäs tänne hänestä viitsisi kirjoittaa kun kaikki tätä näyttää lukevan, äidistä, koulukavereista, tuttuihin ja tuntemattomiin ja taitaa se tyttökin tänne olla löytänyt. :D

Kesä flunssakin sitten saatu, eih olisi sopivaa olla pärskimässä potilaiden päälle töissä, tällä pärställä. Onneksi tämä on kunnolla tästä parantunut muutaman päivän sisällä jo huomattavasti. Peräkkäisiä aivastuksia tuli eilen parhaimmillaan kymmenkunta, tänään ei yltänyt kymmeneenkään ja sellaisia kuumeiluja ei enään ole ollut.

Ompas ollut aikaa taas remppailla kämppää siis tuli maalailtua eteinen ja laitettua palapeilit seinälle, sitten vain odotellaan setää Saksasta niin saan hyllyt seinälle, tämä siis kuun vaihteessa.

Koho kohtia, keravan tytön lisäksi. HH 17th Karmapa kävi jakamassa viisauttaa Suomen kamaralla ja oli ilo osallistua hänen pitämään initiaatioiden sarjaansa. Sai taas vahvistusta siitä, että se mitä on tähän mennessä tehnyt on se mitä tulee tekemään aina.

Tässä kaunis video jonka löysin etsiessäni Vajrasattva Mantraa

taitaa olla lyhyempi versio?

 

 

Tässä

Vajrasattva Mantra

 

-Om-

"For as long as space exists
And sentient beings endure,

May I too remain,
To dispel the misery of the world."

Santideva