Oih, mukavia yllätyksiä nuorelle omaan kotiin muuttajalle...sain tänään avaimet niin kuin oli täällä puhetta. Sain myös tietää, että pääsin eroon maailman rumimmista tapeteista, vaihtuivat neutraaleiksi ja valkoisiksi, ei tarvitse enään sitä stressata milloin sille olisi kerennyt tekemään jotain...suunnittelemani sänky sovellus istuu kuin hanska makuualkoveeni, jääkaappini 10kk vanha, halvalla lähti ja priima kunnossa....suuntana sitten Ikea kun saapi rahaa.

Kela "loputon byrokratia" pyysi lisäselvityksiä, toivottavasti ei ota moista tavaksi, saisi hommat sujumaan sutjakammin, mutta sinänsä ymmärtää kun on ensiasunto niin haluavat kaikki tiedot vimpampäälle...mutta kannattaisin jotain yhteistä rekisteriä, joka sisältäisi kaiken mahdollisen..toisaalta olisi aina se tietosuoja kysymys....

Eilinen valvominen kolmeen yöllä vaati kyllä veronsa ja huomenna on kouluakin jopa kello 12:30 joten jos aamulla kerkeisi tekemään jotai näppärää, kuten pakkaamaan jotain kriittisiä niin voisi nukkua jo perjantai-lauantai yön haagassa, kun äiti on järkännyt ja kaiken maailman koiranäyttely hässäkkää ja bed and breakfest tyylistä hotellia kaikille tutun tutun tuille ja niiden lapsille lähinnä...ihme menoa sanoisin!

 

Om Mani Padme Hum

¤ Unia maailmankaikkeus ¤

p.s. muokkailua....tässä kaverin ideana liittää päivän musavideo..kun tämä nyt sattui tähän..kuvaa hienosti omia fiiliksiäni tällä hetkellä..olkaa hyvä nauttikaa!

Moby-In This World