Mutta niin vaikka auriko paistaa tanaan hieman ohuempien pilvien lavitse matka kohti Bangkokkia on alkanut. Hmm tasta en ole oikeen viela avannut puhetta taalla, mainitsin etta taalla maassa kaikki on mahdollista jos on rahaa ja sitakaan ei taida paljoa tarvita.

Seksiturismi:

Nain terveydenhuoltoalan tulevana ammattilaisena olen huolissaan suomalaisten, ruotsalaisten, saksalaisten ja monen muunkin eurooppalaisen kanssan puolesta siita mita he vievat taalta tuliaisina kotiinsa, britteja unohtamatta. Taman maan ongelmat piilevat rehottavana prostituutiona ja ehkaisyklikinoiden ja paikkojen jossa "tyontekijat" kavisivat testeissa puutteessa. Monihan lankkari tulee Thaimaaseen lomalle ja loytaakin itsensa yltapaalta rakastuneen paikalliseen naiseen, en vaita etta kaikki tyostentelisivat alalla, mutta osa naista vaimoista on varmasti loytynyt punaisten lyhtyjen hamarassa valossa. Mitenkas siis tahan pitaisi suhtautua etta suomalaiset miehen kansoittavat Helsinki-Vantaan lentokentan Bangkokin lennot pukeutuneena paitoihin, jossa lukee (englannista vapaasti kaantaen) Kiltit pojat menevat taivaaseen Pahat kundit Pattayalle...hmm syyta huoleen? Taitaa olla!

Matkaopaani mukaan monet perheet myyvat lapsiaan kyseiseen toimintaan rahan tarpeesta ja monet kyseisista vanhemmista eivat edes ole huollissaan lapsestaan vaan ylpeita siita etta perheessa on joku joka tuo leipaa poytaan. Eli siis elkaa hyvat miehet...jarkikayttoon mutta kun kyseinen hommat on suomeessa jo kriminalisoitu niin virta Aasian taitaa vain kasvaa..surullista sanoisin.

 

-Om-

 

seuraavan kerran Bangkokista!