Hmm, sisko välitti terveisiä äidiltäni, että joko sitä rupeaa olemaan koti ikävä. Täytyi tuohon vastat kyllä, että eipä minkäänlaista sen ihmeellisempää ikävää ole esiintynyt. Onhan tuo muuttaminen aina stressaavaa se täytyy myöntää kun hoitaa paljon asioita ja kaikkea mahdolllista ihmetellä. Hyvin kuitenkin kaikki näyttää sujuneen.

Nukkuisin varmaan vieläkin, hieman kerääntynyt uni velkaa kun on iskenyt paha tapa valvoa hirmuisen myöhään ja herätä näin arkena pääsääntöisesti puoli kahdeksalta tai seitsemältä. Voisi tässä samalla laittaa itselleen aamupalaa...

Niin siitä piti jotain turista, että opinnäytetyöni nytkähtänyt taas aimoharppauksen eteenpäin, koska kohta on tutkimussuunnitelma hyväksytty tai ainakin toivon niin ettei jää roikkumaan ja odottelemaan kun tulen takaisin Thaimaasta, sehän on selvä että lisää lihaa luiden ympärille täytyy ympätä ja esitellä aikaisempia tutkimuksia nykyistä tarkemmin. *peukut ja varpaat pystyssä siis*

Remppa on taas vauhdissa..taitavat alakerran asunnosta repiä ikkunaa irti tai semmoiselta se kuulostaa. Voisi ehkä itse kaikota täältä jos he tänne meinaavat hyökätä, koska annoin heille luvan siihen kun kyselivät vaihtoehtoisesti mahdollisuutta rakentaa väliaikaiset suojaseinät asuntojen sisälle vasta ensivuoden puolella. Siis jos en ole aikaisemmin kertonut niin talossani on rappukäytäväremontti  ja  samalla yksiöihin rakennetaan ranskalaisetparvekkeet, sitä siis odotellessa :o) projenti sitten sisältää tälläisen väliaikaisenakennelman tänne sisälle jotta asunnosta ei tarvitse muuttaa pois. Onneksi en ole paikalla seuraavaan kolmeen viikkoon, joten eipä maailma tuohon kaadu kun pojat täällä rellestävät.

....nyt voisi käydä kaupassa poistamassa muutaman AAA pariston kun telkkarin kaukosäädin muutosta stressaantuneena koki loppuun palamisen eilen yhtäkki. Sammutin telkkarin kun lähdin kaverini kanssa kävelylle illalla ja kun tulin takaisin niin ei mitään. :o)