Eli koop kung khap..noin suurin piirtein lausuttutaan, naiset khapin tilalta vetavat pitkan aanteen khaa..

Kuitenkin viimeinen kirjoitukseni maailmailta talla eraa. Huomenna kohti kotia! Sita ihka omaa koloa, johon muutin kuukausi sitten, viikko ennen matkan alkua. Nyt paasee siis tallaisen extreme itsenaistymisen jalkeen hairjoittelemaan itsenaan asumista, mutta kiitos mukavien sukulaisten kaiken maailman pakollisiin tavaroihin ei uppoa omaisuutta vaan pistetaan kaytetty kiertamaan, mihin sita opiskelija tarvitsisi ihka uusia vehkeita, vanhat riittavat vallan mainiosti.

Uskokaa tai alkaa kavin tanaan ennustajalla, tai tarkemmin astrologilla...mielenkiintoista tekstia! Otin moisen session nauhalle niin ei tarvinnut kirjoitella paljoa paperille, kirjoittaa siita sitten itselleen tarpeelliset faktat ylos kun paasee rauhassa istumaan koti koneelle. Samalla laittelee tanne sitten niita kuvia.

Thaimaassa kauneinta on ollut hienot ja mahtavat temppelit, niin thai kuin kiinalais vaikutteisen ovat savayttaneet koristeluillaan ja hienoilla patsaillaan. Toisena ovat maan etelaosan saaret Phuketti, kaamea turisti rysa jossa tahan aikaan vuodesta missan ei ole tilaa omatoimi matkaajalle ja jos on niin taytyy varautua venyttamaan lompakon suutaan reilulla kadella. Nooh hotellit ja hostellit joka paikassa hieman kalliita mutta minkas teet jos haluat sijainnin...Kho Phi Phi mahtava paikka, porukan paljoudesta huolimatta mukava paikka ja snorklaus reissu pikku saarille ja muuten tavoittamattomiin lahtiin ja poukamiin oli mahtava. Koh Lantalla vaihtui uusi vuosi rauhallisissa merkeissa, ihmisten lahetellen satoja lyhtyja kohti taivasta, harmi vain etta moisesta oli mahdotonta ottaa kunnon kuvia ja muisto sailyy vain mielissa. Sitten muslimi painotteista etelaa...josta sai jo esimakua koh lantalla jossa yovyimme katjan kanssa bungalovissa jota piti paikallinen muslimiperhe, moiset paikallisten yllapitamat paikat olivat siella suunnalla hieman isojen rantahuvila hotelli kompleksien varjossa.

Sitten yksin reissailuun...mukavaa mutta hyvin jannaa hommaa, taytyy siis olla hyvin tietoinen kaikkien noin yleisesta hintatasosta etta porukka ei kuseta sinua aivan kympilla. Suuntasin siis pienen pakollisen kaupunki lusimisen jalkeen suunnan kohti Koh Samuita, jossa tarkoituksena oli makoilla auringossa ja parannella rusketusta, noooh, lopulta ekana paivana oli todella hieno ilma ja olinkin rannalla muutamia tunteja..saavuin siis kello 12 aikoihin joten eipa aurinko sinne itarannalla kunnolla kauaa paistanut. Seuraavana painava kiertelin aamupaivan kurkkimassa nahtavyyksia ja iltapaivalla makoilin pilvisella rannalla. Sitten tulikin jo keljummat kelit ja viimeisena paivana lahinna vain sateli koko ajan. Sitten paivan bussi matka kohti Bangkokkia, enkelten kaupunkia. Talla kaikki pakolliset nahtavyydet jo kurkkineena pyorin tanaan Ocen Worldissa jossa oli kaiken nakoista menoa ja melsketta laidasta laitaan, jopa HURJA pakkas huone jossa oli muka -10celsiusta mutta taytyy sanoa etta ei todellakaan ollut kun kavasin siella sortseissa ja oleikinkin hetken niin noin -5 ehka hyvalla tuurilla. Huomella aijoissa kentalle...sain kun sainkin tiistaina itse omatoimisesti varmistettua lentoni koto Suomeen soittamalla paikalliseen finnairin toimistoon. Mutta se on matka takaisin markkinoille...kaverille viela yhden t-paidan metsastys.

 

-Om-

-Kiitos maailmankaikkeus, Bangkokin Boworn B.B. ja Thaimaa-