Kyllä medbörjare, kevät tekee kovasti ja hanakasti tuloaan. Ajatuksissa kuitenkin kummittelee, että mahtaako sitä iskeä takatalvi. Kevät näkyy jo kanssa ihmisten pukeutumisessa kun aurinko paistaa ja muutto lintuja rupee puskemaan pusikoista takaisin Suomeen. Työpaikoilla ihmetellään erinäisten viruksien leviämistä ja porukkaa kaatuu sänkyyn toisinaan suurinakin aaltoina, pah jengihän on näin hyvällä säällä "saikulla" ja flunssa aalto johtuu vain kevyemmästä vaatetuksesta kun ei oikeen tajuta, että ei se aurinko sillee oikeen vielä ihan lämmitä, kun on se viekas ja viheliäinen tuulikin, eikä mistään A-viruksesta, taino miten sen nyt ottaa A=Aurinko.

Kevät lähti vaikuttamaan myös tämän pojan arkeen niin että se hilasi itsensä tänään salille ja siinä ikkunasta tuijotellen ja lehteä selaillen huomaamattaan kiskoi alku ja loppu veryttelyt hieman pitkiksi, joten varsinaisesta koko kropan lihaskunnon huollosta tuli lähinnä sitten hiki lenkki, joka teki kyllä todella hyvää pienen tauon jälkeen joka juuri johtui näistä virus aalloista.

Keväässä on myös se viheliäinen puoli, että sitä kun on päivälläkin valoisampaa niin sitä rupeaa oikeen kiinnittämään huomiota kun siinä viereisellä kaistalla ei oikein ole ketään johon tämän ylimääräisen energian ja tarmon purkaisi. Lähinnä sitä kaistaa pyyhältää kovaa vauhtia ohi kaikkia mukavia varattuja tai vain ihmisiä joiden kanssa ei oikein halua olla missään tekemisissä. Oman paremman puoliskon löytäminen on vain hirmuisen hankalaa, koska ne jotka kiinnostavat piileskelevät jossain kotinurkissaan jemmassa. Parhaimmat tilanteet sellaisen löytämiseen on aina kavereiden kautta, työpaikalta, tai no siinä ne taitaa ollakkin. Aloitekyvyn puute paistaa suomalaisessa "sosiaalikulttuurissa" niin hallitsevasti, että jos jostain joskus saattaisi tykätäkkin tai se jokin susta niin asiastahan ei sitten ainakaan ikinä mitään sanota, koska pelätään sitä hylkäämis kokemusta niin paljon, mutta jos sen joskus ehkä hyyvin harvoin mahdollisesti saattaisi joskus sanoa, niin silloin siitä ei ainakaan tule yhtään mitään, joten arvata vain saattaa kuinka monta mukavaa ja potenttiaalista tapausta pyyhkii sitä pikakaistaa ensi kesähäihin ja yhteen asumaan.

noo kuten hyvä kaverini totesi juuri lanseeramallaan kommentilla; Kaikki tälläset sitten "omalla vastuulla"!

 

-Om-

¤ Good night Sunshine ¤