HuH....raijasin juuri elämää kevyemmän jätesäkin roskiin tai melkein, kun se oli tupaten täynnä, onneksi tästä taloyhtiöstä ei kärsitä enään lauantaina, jätesäkki löysi välietapin varastosta :o) Sormet ottivat osansa moisesta urakasta eivätkä vielä oikeen sutjakasti osu oikeille namiskoille.

Jätesäkissä kulkeutui yläasteen aikaiset tyttöystävät ja osa julmetun komeista koulukuvista, tais äiti leikellä tämän pojan hiuksia siihen aikaan + kaikkea mahdollista sälää ja rojua, mitä kuka tahansa pikku poika on ekalta luokalta 21. ikävuoteen asti kerännyt, täytyis muuttaa useemmin..tosin seuraavassa kämpässä asustellaan kyllä ihan rauhassa.

Kaikkea mahdollista mitä sitä on luullu jo unohtaneen tuolta löytyy..huih...mutta löytävät paikkansa roskista...huomenna avainten haku ja uuden kodin ensikäynti, viimeksi siellä oli edellisen asukkaan tavarat ja asukas itse paikalla, nyt voipi mennä mittailemaan ja suunnittelemaan mihin laittaa omat kamansa yms...Unia maailkaikkeus, katsotaan huomista taas kirkkain silmin ja myötätunnolla.