Näimpä, pimeää on ja ihmiset täällä villissä pohjolassa ovat masentuneita, onneksi nuorten itsemurhat ovat laskeneet merkittävästi. Päihde ongelmat ja sun muut mielenterveydelliset haasteet kuitenkin näkyvät tilastoissa, joitakin ihmisiä moinen pimeys ahdistaa ja vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko ihmiseen ja lähiympäristöön.

Nytten sitten olisi taas miettimisen paikka mitä sitä haluaa..pitäisi ehkä hieman suunnitella elämäänsä ja jatkoja..avata kalenteri ja naputella aikataulut sinne, opinnäytetyö kuitenkin ja sitten olis näitä muitakin koulu projekteja..pitäisi tämän ja henk koht päiväkirjan lisäksi tehdä vielä oppimispäiväkirjaa jota sitten voipi käytellä tehtävissä myöhemmin tukena omille pohdinnoille. Sitten oli mielessä jotain muutakin mutta haihtuipa se sitten samalla kuutamolle. Suojaseinän purkua odotellaan jos pojat sen saisivat tehtyä niin pääsisi ostelemaan sohvaa....hieman elämää tähän kämppään, verhokankaat hankin tänään, nyt vain joku hyvä ompelija saa ilmottautua...harmi kun ei olla enään Thaikkulandiassa niin kyseinen projekti olisi valmis muutamassa tunnissa ja hinta olisi varmaan parhaimmillaan 4euroa?..

mutta maailmankaikkeudelle rauhaa ja tämä poika menee lueskelemaan hyvää kirjaa ja iltapalalle..ja taitaa vielä suihkussakin piipahtaa...

-Om-