Erilaisia suhteita erilaisiin ihmisiin kerääntyy elämän aikana paljonkin. Sitä on läheisempi jonkun kanssa kun toisen ja joidenkin kanssa taas sitten haluisi olla läheisempi kun toisten. Eräänlaista kiertokulkua sekin, kuten monet muutkin elämän osa-alueet muotoutuvat ja muovautuvat ikää karttuessa ja ajan viilettäessä eteenpäin. 

Nämä asiat tulivat itseasiassa esille tai jäivät pyörimään mielessäni, kun tapasin juuri ihka ensimmäisen tyttöystäväni jos näin voisi sanoa. Kuitenkin sen ihmisen jonka kanssa seurustelin jopa muutaman kuukauden. Olihan se aikamoista silloin nuorena, ei tiennyt mistään mitään ja luuli tietävänsä paljonkin. Nyt sitä on oppinut suhtautumaan elämään ja erilaisiin ihmisiin eritavalla. Huomaa kuinka herkkiä toiset on joillekkin asioille ja kuinka innostuneesti toiset puuhastelevat kohti jotain päämääräänsä, joka lopulta on äärettömän ihailtavaa. Kuitenkaan kaikki ei tule keskenään toimeen tai kanssakäyminen on jollain tavalla jähmeää. Flow puuttuu...

Kuitenkin kun sitä on joskus jonkun kanssa jakanut jotain niin se luo aina tuollaisiin tapaamisiin sellaista tuttuutta ja rentoutta, mutta siltä on hankala välttyä, että on silti tietoisempi toisen huonoista puolista aluksi, koska ne ovat usein niitä syitä miksi seurustelusta tai muuten ystävyydestä ei tullut mitään. Tai saattoi olla jotain joka sitten kuihtui siihen kun yhteyttä ei aktiivisesti pidetty yllä.

Jännätilanne joka tapauksessa, paljon taukoja ja katseen harhailua pitkin seiniä kaakaota juodessa ja leffassa hiljaa istumista toisen nojaillessa olkapäähän, johon jätin kuitenkin reagoimatta jolloin hän korjasikin asentoaan. Mitälie moinen edes tarkoittanut?

Itsellä kuitenkin selkeä kuva siitä mitä ihmissuhteiltaan hakee ja haluaa. Tai tiedostaa sellaiset piirteet ystävissä ja kavereissa jotka auttavat sinua henkilökohtaisesti kasvamaan. Tällöin tuppaa karsimaan ylimääräiset haittatekijät ja asiat jotka aiheuttavat ahdistusta minimiin kuitenkin pikkuhiljaa sellaisiinkin tilanteisiin totutellen ja hakeutuen koska niistä jos mistä oppii parhaiten, itsestään etenkin mutta myös muista ihmisistä.

Sekin on jännä, että mitä enemmän sitä pitää ja tykkää omasta seurastaan sen enemmän sinulla on ihmisiä ympärilläsi ja kavereita joita nähdä ja joiden kanssa jutella.

-Maailmankaikkeudelle paljon siunauksia ja kauniita unia Suomi-

-Om-