Kesä pyyhkii ohi ja koulu alkaa taas. Tai no nythän ne kelit vasta on kun työt loppui ja pitäisi istua sisällä kirjoittelemassa opparia, joka on kerännyt pölyä hyllyssä. mutta tiistaina se asia muuttuu karistellaan pölyt ja nostetaan prujut pöydälle.

Sitten on tämä tyttö. Keravan kukka jonka kanssa on ollut ilo viettää kesä, mutta mitä useasti kesällä alkavien suhteiden kanssa käy? Loppuvatko ne kun lehdistä tippuvat lehdet vai kantavatko ne kesän aikana varaamansa lämmön mukanaan kohti talvea. Se taitaa paljon riippua siitä kuinka läheiseksi suhde on muodostunut ja onko kaikista asioista pystytty keskutelemaan kunnolla. Tärkeää kuitenkin on miten suhteen osa puolet ovat päästäneet toisensa tutustumaan omiin sisuksiinsa. Juuri mainittu ja sitä edellinen kulkevat tottakai käsikädessä, suhteen syvyys, läheisyys = kesto ja luottamus. ¨Vai meneekös se sittenkään näin?? Mitä en tässä huomaa tai osaa ottaa huomioon?

Tämän blogin yleisö on ruvennut rajoittamaan tänne kirjoittamista, hmm mikä sinänsä harmi koska tämä on ollut erittäin mukavaa ja vapauttavaa, terapeuttista toisin sanoen..

-Om-