Elikkäs,

Opparin esittäminen jännitti niin paljon, että nukkumisesta ei oikeen meinannu tulla mitään. Kuitenkin esitys yms velvollisuudet menivät erittäin hyvin. Lausuntoa odotellessa siis, numero olisi mukava saada tietää kun kaikille kavereille moinen jo kerrottu, tai ainakin alustava kun sitä vain ei saisi kertoa ennen kuin lausunto on virallisesti vahvistettu ja valmistunut.

Tässä voisin ottaa kyllä kantaa hieman opinnäytetyön ohjaukseen. Ykkösohjaajani piti minut hyvin ajan hermolla ja pienellä ohajauksella ja patistuksella, ennen kaikkea kunnollisella palautteella jota sain työstäni ohjasi minua tekemään kunnollisen tutkimuksen jossa olen omasta mielestänikin onnistunut todella hyvin. Sitten kritiikiin joka koskee lähinnä vain ja ainoastaan kakkosohjaajaani jolla ei niin ryhmäohjausseminaareissa kuin myös missään muissa tilanteissa ollut kovinkaan paljon rakentavaa palautetta sanottavanaan työstäni, kunnes sitten seminaarissa; "Niin tässä sinun työssäsi sivutaan käsitettä ryhmänohjaus, niin olisin tästä kaivannut hieman tähän teoriaosaan jotain sisältöä." - "No jooh tota, tämä olisi ollut mukava kuulla hieman aikaisemmin niin semmoisen osuuden sinne olisi voinut lisätä"....ajattelin, mutta jätin sitten sanomatta. En nyt muista...perustelin sen kai niin, että kun työni ei varsinaisesti ryhmäohjausta tutkinut vain potilaiden terveyteen liittyvää elämänlaatua niin sen takia asiaa ei tässä ole käsitelty. Sain sitten vastaukseksi, että "No kyllä tälläisiä puutteita löytyy hyvistäkin töistä, että ei siitä nyt kannata huolestua." VOE saatana, anteeksi kielenkäyttöni...ei voi muutakaan oikeen sanoa ilmaistakseen moisen pettymyksen kyseisen opettajan menettely tapaan.

Mutta nyt kuitenkin koulu käyty ja kuten edellisistä postauksista voi päätellä, intti on edessä! Sinne sitten oikeen intoa uhkuen ja puhkuen...(jaa no tota) kattellaan miten äijän käy. Seuraavaksi varmaankin vielä viime hetken tunnelmia ja sitten intti blogia vääntämään kun tammikuu koittaa.